HTML

Depresszió. Tehetetlenség

Depresszió. Kapaszkodni valamiben. Oda vissza nem. Megint zuhanok le a lejtőn.

Friss topikok

  • grofakos: www.faradtsagnelkul.hu Itt van 7 módszer azoknak, akik a krónikus fáradtsággal küzdenek. (2010.08.05. 13:53) A nagy tanácsok depresszió ellen
  • Decsei Jutka: Én azt ajállom költözzön vissza a szüleihez, vagy kérjen állami támogatást a gyerekeinek és minden... (2008.04.11. 11:57) csak teljen el ez a nap is

Linkblog

A nagy tanácsok depresszió ellen

2007.11.29. 08:52 minyó

 Most olvastam egy cikket, hogy hogyan probáljunk meg segíteni magunkon, hogy kigyógyuljunk a depresszióból.

Menjünk moziba, sétáljunk, menjünk társaságba.

Igen de mi van akkor, ha pénzed nincs mozizni meg hasonló dolgokra, ha nincsennek barátaid. Azt nem irták, hogy az olyanoknak mit kellene tennie.

A családom, rokonságom akik esetlegesen találkozhatok, nem veszik komolyan, hogy baj van, úgy vannak vele, hogy egy kis hangulatváltozásról van szó, semmi több.

Szedd össze magam, semmi bajod, örülj, hogy van egy gyermeked. Mit nyavajgok, ejsze azt hiszed másnak nincsennek gondjai, ne játszd meg magad, csinálj úgy mindha élnél.

Na most akkor milyen támogatásra várjak. Inkább kerülöm öket, mert ez csak rosszabb.

Irjam a homlokamra, hogy SEGÍTSÉG lassan megbolondulok?

Kissebb nagyobb megszakításokkal de már 4 éve vagyok hasonló cipőbe és úgy érzem nem vesznek komolyan.

ÓÓÓ perzse, úgy csinálsz mindha a világ gondjai mind a tiédek lennének- igézet anyúm

Vele az a baj, hogy ha egy évben egyszer találkozunk az első nap, úgy tünik, hogy megértő, elpanaszolom a gondjaimat, jobban mondva rázúdítom, mert, hogy hónapokig nincs kivel megbeszéljem, aztán másnap meg visszaél a bizalmammal, titkaimmal.

 Az unoka bátyámtól a segítség annyi volt, hogy : " szedd össze magad, ez csak egy pillanatnyi állapot, nem kell ügyet csinálni ebből." Majd lesz munkád is és meglátod helyrejön minden. MAJD LESZ! és addig? megmondom öszintén, hogy lassan azt sem tudom mit merjek elválalni, mit is tudnék megcsinálni? ha 8 hónap alatt még a telefonszámomat sem bírom megjegyezni vagy egy nevet.

 Egy biztos aki nem volt ebben a helyzetben annak halvány lilla fogalma sincs erről, akár hogyis úgy akar tenni mindha értené. Fogalmuk sincs.

 Megmondom öszintén, hogy mielőtt megtapasztaltam volna, hogy mi az a depresszió és mi az öngyilkosság gondolata, elitéltem azokat az embereket akik ilyensmiről beszéltek, vagy megakarnak halni. Sosem gondoltam volna, hogy ide kerülők. Tervezgetni, hogy hogyan is kellene véghez vinni, hogy a családnak se legyen túl nagy gondja veled meg ilyensmi......

Úgy képzelem el ezt az egészet mint a rákot, hogy belülről tesz tönkre.

 Holnap gyomortükrőzésre megyek ez is a depi miatt van. Kicsit félek, de csak túl leszek rajta. Na ennyi, majd jelentkezem

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://remenynelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr96246310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grofakos · http://www.zoldhetfo.com/blog/online_vasarlas_elonyei 2010.08.05. 13:53:46

www.faradtsagnelkul.hu Itt van 7 módszer azoknak, akik a krónikus fáradtsággal küzdenek.
süti beállítások módosítása